vineri, 27 martie 2020

Jade Mika, New Mexico State


https://coed.com/2019/12/11/coed-girl-of-the-day-jade-mika-new-mexico-state-photos/          
Este miercuri, 11
decembrie, așa că a sosit din nou să aruncăm o privire în întreaga lume a colegiului și să apreciem unii dintre studenții de seamă și influenți în creștere în social media la diferite colegii din țară pentru COED Girl of the Day, care are un colegiu. student care iese în evidență printre colegii lor. Astăzi, îl avem pe Jade Mika, student la New Mexico State University.Jade a reunit o audiență puternică pe social media cu peste 14.900 de urmăritori pe Instagram.
New Mexico State University a fost fondată în 1888 ca Las Cruces College înainte de a deveni New Mexico College of Agriculture and Mechanic Arts un an mai târziu. Universitatea este cea mai veche instituție publică de învățământ superior din statul New Mexico și de atunci a adăugat campusuri în Alamogordo, Carlsbad, județul Doña Ana și Grants.
Puteți consulta mai multe fotografii ale lui Jade Mika în galeria de mai jos sau îndreptându-vă și făcând clic pe butonul care urmează pe contul ei de Instagram .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jade Mika, New Mexico State

https://coed.com/2019/12/11/coed-girl-of-the-day-jade-mika-new-mexico-state-photos/            Este miercuri, 11 decembrie, așa că a s...