vineri, 27 martie 2020

Jade Mika, New Mexico State


https://coed.com/2019/12/11/coed-girl-of-the-day-jade-mika-new-mexico-state-photos/          
Este miercuri, 11
decembrie, așa că a sosit din nou să aruncăm o privire în întreaga lume a colegiului și să apreciem unii dintre studenții de seamă și influenți în creștere în social media la diferite colegii din țară pentru COED Girl of the Day, care are un colegiu. student care iese în evidență printre colegii lor. Astăzi, îl avem pe Jade Mika, student la New Mexico State University.Jade a reunit o audiență puternică pe social media cu peste 14.900 de urmăritori pe Instagram.
New Mexico State University a fost fondată în 1888 ca Las Cruces College înainte de a deveni New Mexico College of Agriculture and Mechanic Arts un an mai târziu. Universitatea este cea mai veche instituție publică de învățământ superior din statul New Mexico și de atunci a adăugat campusuri în Alamogordo, Carlsbad, județul Doña Ana și Grants.
Puteți consulta mai multe fotografii ale lui Jade Mika în galeria de mai jos sau îndreptându-vă și făcând clic pe butonul care urmează pe contul ei de Instagram .

joi, 20 decembrie 2018

FOTO / Maria, ispita de la "Insula Iubirii", imagini incendiare de la Purimuntra

 Maria Ilioiu, una dintre cele mai controversate ispite de la "Insula Iubirii", nu îşi lasă urmăritorii şi le trezeşte fantezii cu pictoriale din ce in ce mai îndrăzneţe. Constientă de faptul că este una dintre cele mai dorite ispite din toate sezoanele, Maria reuseşte din nou să-şi pună în evidenţă formele si talia de viespe

                    https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/foto-maria-ispita-de-la-insula-iubirii-imagini-incendiare-de-la-purimuntra-175773.html                      

Ilinca Vandici a recunoscut că Marica a înşelat-o!

Invitată joi seara la "Un Show Păcătos", Ilinca Vandici a dezvăluit că unul dintre motivele care a stat la baza despărţirii de fotbalistul Ciprian Marica a fost infidelitatea lui.

După doi ani de relaţie între Ilinca Vandici şi Ciprian Marica, cei doi s-au despărţit fără prea mult tam-tam.

"Mai multe lucruri ne-au despărţit. Aşa am considerat că e momentul să ne vedem fiecare de vieţile noastre.
eu nu sunt posesivă, să îngrădesc un bărbat să nu-l las să facă, să vadă.

A avut libertate totală. Iar asta din punctul meu de vedere înseamnă să faci tot ce te face fericit şi împlinit. Dacă tu la un moment dat nu ai ştiut să apreciezi libertatea asta, fiecare are libertatea să aleagă. Eu am făcut din punctul meu de vedere tot ce mi-a stat în putinţă.

Zvonurile care la un moment dat se concretizează şi în momentul în care ştii sigur că s-au întâmplat nişte lucruri... Am certitudini că s-au întâmplat.

Nu l-am prins. Mi s-au confirmat nişte lucruri şi drept urmare încrederea mea a ajuns undeva la zero.

"Nu vreau sa arat cu degetul. Sunt niste lucruri evidente care s-au intamplat pur si simplu", a adaugat Ilinca Vandici.

Frumoasa vedeta a vorbit si despre scenele fierbinti din Narcisa Salbatica in care chiar s-a masturbat si a mimiat sexul.

Vedeta a recunoscut s-a inspirat din rolul interpretat de Natalie Portman in Lebada Neagra "Sunt foarte mandra ca am reusit sa fac un act artistic. Nu e nimic vulgar in acele scene" a spus invitata.

Ilinca Vandici a mai dezvaluit ca a refuzat sa pozeze goala in Playboy. Fanii trebuie sa se multumeasca cu ce au vazut in Narcisa Salbatica.https://a1.ro/acces-direct/culise/ilinca-vandici-a-recunoscut-ca-ciprian-marica-a-inselato-id577671.html


Ruby s-a fografiat nud

Decizie SOC! Playboy nu va mai publica poze cu femei goale

Antonia Petrova este originară din Bulgaria şi a devenit celebră după ce a pozat în Playboy
                     http://www.ziuanews.ro/cancan/decizie-soc-playboy-nu-va-mai-publica-poze-cu-femei-goale-317460                   

FOTO HOT! Ispitele zilei de miercuri


                       http://perego-shop.ru/gallery/fete-frumoase-goale/                         

LIVE PARIS 2016-Vezi care sunt cele mai sexy fete prezente la Paris Motor Show 2016

                    http://www.autolatest.ro/cauta-stiri/tag/galerie+foto+fete+paris+motor+show+2016                   

Jade Mika, New Mexico State

https://coed.com/2019/12/11/coed-girl-of-the-day-jade-mika-new-mexico-state-photos/            Este miercuri, 11 decembrie, așa că a s...